top of page

Jeff Brown            Ex leadzanger van de wereldberoemde Engelse glamrockband "The Sweet"

Jeff Brown (UK) speelde van 1987 tot 2003 in de legendarische Engelse (glam) rockband ''The Sweet" Oorspronkelijk was Jeff door de glamrock legendes Andy Scott & Mick Tucker bij de band gehaald als nieuwe bassist maar al snel bleek dat Jeff veel meer in zijn mars dan alleen dat.   

In 1998 moest de band door stemproblemen van de toenmalige leadzanger ' Chad Brown ' noodgedwongen op zoek naar een nieuwe frontman en de keuze viel heel vanzelfsprekend op Jeff die met zijn krachtige stem en breed bereik  "The Sweet" naar nieuwe hoogte tilde."

In 2003 besliste Jeff om de band te verlaten om zich te gaan focussen op nieuwe uitdagingen. Vele Sweet fans over de hele wereld ervaren dit tot op de dag van vandaag als een groot gemis en claimen dat Jeff Brown 'by far' the beste Sweet-zanger is na Brian Connelly.

Vanaf 2005 speelt Jeff Brown (tot op de dag van vandaag) in verschillende bands die met zeer veel succes door gans europa toeren (o.a. Tremeloes, Cats in space, the Original jukebox heroes, e.a) .  

 

Reeds geruime tijd nu is Jeff Brown ook als SOLO-ARTIEST te boeken en dit tot grote vreugde van een grote schare trouwe rockfans van alle leeftijden.  Jeff Brown stond als solo-zanger op grote festivals & podia in Rusland, Australie, U.S.A. en in bijna gans Europa waaronder veelvuldige in België.  Omdat Jeff Brown een ECHTE MUZIKANT in hart en nieren is voelt hij zich niet te groot om ook de wat kleinere intieme concerten te komen opluisteren. 

Anker 1
Anker 2

John Clearwater Tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty

Hervé Mertens (alias John Clearwater) is de oprichter/zanger van de Belgische C.C.R.-tribute band Clearwater met wie hij 15 jaar lang (2000 - 2014) diverse kleine & grote podia in Belgie en Nederland aandeed.  Hervé is een geboren entertainer en toen de band besloot om ermee te stoppen besloot hij al snel om als   solo-artiest verder te gaan.

Vandaag de dag kan je alias 'John Clearwater' boeken als tape-artiest maar ook weer met zijn nieuwe band (meer info over de band vindt U onder item Bands)

Als tape-artiest kan U hem boeken in diverse pakketten en voor varierende duur van het optreden

  • Tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty

  • Back to the 60's 70's & 80's

  • Golden Oldies (ook Nederlandstalige)

  • Country of Rockclassics

Al deze acts worden gebracht met dezelfde flair en passie waardoor hij overal en altijd het publiek in vuur en vlam zet.

Beluister hier

Jeff Brown

 

klik op de video

Beluister hier

John Clearwater 

klik op de video

Anker 3

Hans Merkx   "Allround entertainer & presentator"

Hervé Mertens (alias John Clearwater) is de oprichter/zanger van de Belgische C.C.R.-tribute band Clearwater met wie hij 15 jaar lang (2000 - 2014) diverse kleine & grote podia in Belgie en Nederland aandeed.

Hervé is een geboren entertainer en toen de band besloot om ermee te stoppen besloot hij al snel om als solo-artiest verder te gaan.

Vandaag de dag kan je alias 'John Clearwater' boeken als tape-artiest maar ook weer met zijn nieuwe band "..................." (meer info over de band vindt U onder item Bands)

Als tape-artiest kan U hem boeken in diverse pakketten en voor varierende duur van het optreden

  • Tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty

  • Back to the 60's 70's & 80's

  • Golden Oldies (ook Nederlandstalige)

  • Country of Rockclassics

Al deze acts worden gebracht met dezelfde flair en passie waardoor hij overal en altijd het publiek in vuur en vlam zet.

Hans Merkx           Allround entertainer & presentator

Hans Merkx (voormalig café-uitbater uit Baarle-Nassau) is een bijzonder veelzijdig entertainer & presentator met een hele warme stem.  

Geen enkel muziekgenre is hem vreemd  .... Schlager, nederpop, rock, disco of soul .... hij brengt het steeds met heel veel flair & uitstraling.

Deze Brabantse ras-entertainer kan er zelfs mee pronken dat hij als front-zanger van een heuse  big band op de buhne heeft gestaan.

Hans bracht inmiddels in eigen beheer ook een 2-tal singles uit "Telkens als ik je zie" & "Het licht in mijn hart" die helaas niet zorgde voor de grote doorbraak maar dit is ongetwijfeld slechts een kwestie van tijd.

Je kan Hans boeken als presentator of als zanger.

Als zanger is hij zowel avondvullend te boeken (combinatie zanger & dj) maar ook als support- of hoofdact bij Uw evenement.

Beluister hier

Hans Merkx 

klik op de video

Anker 4

Benno van Vugt   Nederlandstalige sfeermaker & look-a-like van Koning Willem Alexander

foto benno kop_edited1.jpg
Logo koning Benno.png

Ben van Vugt is geboren & getogen in Tilburg en een echte duizendpoot die altijd positief in het leven staat & voor wie geen uitdaging te groot is. Hij wordt gekenmerkt door een enorme drive & doelgerichtheid en waarschijnlijk hierdoor groeide hij in zeer korte tijd uit tot een echte bekende Brabander

In het dagelijkse leven runt Ben een eigen schoonmaak bedrijfje .... maar dit is slechts één facet van deze zeer veelzijdige man .....  

Een ietwat merkwaardige hobby van zijn vriendin deed hem enkele jaren geleden besluiten om hier een lied over te maken, en .... niettegenstaande Ben in het geheel geen ervaring als zanger had & ook geen muzikale opleiding had genoten wist hij toch exact hoe hij dit moest aanpakken.

Zonder schroom nam hij contact op met één van de beste tekstschrijvers & muziekproducers van Nederland "André Kooiman" en enkele weken later stond zijn eerst nummer "Ik wil het lipje van je blikje zijn" op de plaat.

Heel doelgericht zocht Ben de publiciteit (via lokale radio, lokale TV en meer) en ging hij ook de bühne op. Op korte tijd wist hij een hechte schare trouwe fans op te bouwen waarvoor vele ervaren artiesten jaren nodig hebben om dit te bereiken.

Ben had de smaak te pakken ... al snel volgde een 2de, 3de,..... 10de nummer en bijna al deze nummers hebben direct betrekking op zijn eigen persoonlijke levenssfeer.

Door het feit dat Ben ook een enorme gelijkenis vertoont met de Nederlandse koning Willem Alexander wisten anderen hem ervan te overtuigen om (rond de carnavalsperiode 2018) hieromtrent ook een nummer op te nemen.  Hij deed dit samen met Ferry van de Zaande & "de look-a-like van Koning Willem Alexander" was geboren.

Je kan Benno van Vugt boeken als zanger, presentator maar dus ook als look-a-like van de Nederlandse Koning ... stel je voor op de foto gaan met .... je product laten presenteren door ... of je feest laten opluisteren door deze zanger-entertainer met een absolute gelijkenis met een echter royale

Aarzel niet .... BOEKEN  

Beluister hier

Benno van Vugt

klik op de video

Anker 5

Dave's  Onemanband   Allround gitaarvirtuoos

Dave's Onemanband, een éénman's orkest van extreem hoog muzikaal niveau en  een gitaarvirtuoos van de allerhoogste orde.  Bovendien is hij een echte entertainer die ervoor leeft om zijn publiek te behagen.  

Elk optreden loopt op zeker flink uit, want stoppen doet Dave pas als het publiek het moe en voldaan opgeeft. 

In de wat ruigere milieu's behoeft hij al lang geen introductie meer en wordt er geadverteerd met teksten als "In de bikers-scene is Dave een zeer gekende & vooral geliefde artiest" en ook het iets minder ruige publiek kan zijn optredens enorm appreciëren.

Dave is een echte TOPMUZIKANT die zijn sporen in diverse muziekstromingen verdient heeft.  Zo kende hij een periode waarin hij zich bijzonder verdienstelijk maakte in de country-linedance wereld.

Later richte hij zich op het wat ruigere werk als rock & metal waardoor hij een vaste plaats verwierf als publiekstrekker in het bikersmileu.

Overal waar hij optrad liet Dave een onuitwisbare indruk achter en overal is hij een graag geziene artiest die vaak wordt teruggevraagd door organisatoren om de eenvoudige reden dat hij een vast en gevarieerd publiek aan zich bindt, fans die hem trouw zijn ongeacht waar hij speelt.

Zijn repertoire is heel breed gaande van Metal tot rock, blues, country, pop, folk en meer.

Deze act moet je gewoon een keer gezien en beleefd hebben en gegarandeerd dat je verlangt naar het volgende optreden van deze werkelijk unieke onemanband.

Korte impressie

Dave

klik op de video

Anker 6

Glenn van Dijk    Aprésski feestzanger

Glenn van Dijk werd geboren in Arnhem en had vanaf zijn jeugd maar een hobby en dat was en is muziek.

Niet verwonderlijk dat hij om die reden van zijn hobby zijn werk ging maken. Op zijn negentiende opende hij een café in Huissen en na 5 jaar opende hij het feestcafé Meneer van Dijk in Arnhem die hij 10 jaar heeft geëxploiteerd. Glenn is van nature een echt feestbeest met de focus op het entertainen van zijn publiek.

Hij ontwikkelde tijdens zijn periode als actief café-uitbater ook een geweldige feeling voor organiseren en groeide al heel snel uit tot een echt multi-talent.   Zo is hij o.a. het brein en het hart van de organisatie van

het Smartlappenfestival in Arnhem.

Inmiddels is hij dus uitgegroeid tot een fulltime feest dj / feestzanger die al ruim 10 singles uitbrengt en die heel graag gezien is in zowel Nederland als België.

Tijdens Glenn’s optredens komen alleen maar meezingers, feestknallers en de echte stampers aan bod, waardoor hij van elk optreden een super gezellig aprésski-meezingfeest maakt.

Overtuig Uzelf en boek hem snel

Discografie - uitgebracht: Viva Casablanca, We zitten in de kroeg , Schatje ik haal je met de trekker op,

Heb ik dat, Koos Werkeloos , Hee ga je mee , Trekkertrek , Waar zijn die handjes, Links rechts op en neer, ‘t is moeilijk bescheiden te blijven, e.v.a.

Luister hier naar

Glenn van Dijk

klik op de video

Anker 7

De Vlaamse zanger        De Vlaamse zanger  "Stijn Michels"

Stijn Michels leeft voor muziek, zegt hij zelf.  Hij heeft de opkomst van Tien om te Zien meegemaakt en was meteen fan van het Vlaamse lied. Vooral voor Will Tura koestert Stijn een speciale liefde en passie die voortleeft tot op de dag van vandaag.

Naast zijn solo-carriére onder het pseudoniem "De Vlaamse zanger" is Stijn tevens frontman en het kloppend hart van de Vlaamse coverband "De Kemels" (meer info over deze spetterende band vindt U op onze pagina bands)
Dankzij de zeer flexibele manier waarop de deze 'Vlaamse zanger' kan boeken komt misschien ook voor U Uw eigen
 schlagerfestival aan een betaalbare prijs heel dicht bij.

Stijn brengt met heel veel passie de meest aanstekelijke Nederlandstalige covers, gaande van schlager tot wals, van dance tot slow en zorgt zo steeds voor feest

Onsterfelijke hits van o.a Clouseau, Will Tura, Frans Bauer, Willy Sommers, Christoff, Bart Kaëll, Luc Steeno, Paul Severs, Eddy Wally en Rob de Nijs passeren de bûhne en zorgen ervoor dat we met z’n allen uit de bol gaan.

Luister hier naar

Stijn Michels

klik op de video

Anker 8

Robbie Masters    De Nederlandse Vince Gill en meer ...

Robbie Masters staat inmiddels reeds zo'n slordige 30 jaren op het podium en wordt door sommige echte countryliefhebbers ook liefkozend de Nederlandse Vince Gill genoemd.  Dit is niet helemaal vreemd want Vince Gill was inderdaad het grote voorbeeld in de countrymuziek voor Robbie Masters.

Inmiddels doen we Robbie Masters echter tekort met deze koosnaam want in de loop der jaren groeide hij uit tot een bijzonder veelzijdige & talentrijke countrymuzikant die zeer goed zijn weg wist te vinden in de hedendaagse countrymuziek.

Als geen andere blijft hij trouw aan zijn roots en brengt hij met veel passie en gevoel nummers van grootheden uit de hedendaagse countrymuziek als Alan Jackson, Garth Brooks, Vince Gill en vele andere en dit op een geheel eigen, warme wijze.

Niet voor niets stond Robbie al op podia in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Portugal.

Robbie is dwars van alle commentaren trouw gebleven aan de echte countrymuziek maar slaagt er dankzij de enorme passie & liefde voor de country die hij uitstraalt in om zowel de echte countryliefhebber alsook de linedancer te behagen.

De laatste jaren nam Robbie ook de gitaar ter hand en durft hij het aan om geheel akoestisch zijn talenten te tonen .... kortom een countryartiest die je gewoon gezien en gehoord moet hebben.

Luister hier naar

Robbie Masters

klik op de video

Anker 9

Haico Vos              Muzikale duizendpoot ... volkszanger - deejay 

Haico Vos is al sinds zijn jeugd gebeten door het muziekvirus.  In het verleden was hij vooral actief als deejay. Haico heeft een eigen drive-inn show voorzien van licht en geluid geschikt voor feesten tot 250 personen.

Zelf beschikt hij over een zeer uitgebreide muzikale voorkeur en is hij met de tijd mee geëvolueerd waardoor hij tot zijn recht komt op allerlei feestjes en evenementen, of het nu gaat om dance, trance, gouwe ouwe classics of Nederlandstalig, dankzij een collectie van meer dan 10000 titels komt hij steeds tot zijn recht.

Als zanger entertainer is Haico ook niet aan zijn proefstuk toe.  De term volkszanger is als het ware voor hem uitgevonden.  

Naarmate de jaren verstreken heeft Haico zijn repertoire wel een iets andere wending gegeven.  In het verleden bouwde hij zijn optredens vooral rondom de mooiere en warmere nummers van André Hazes en tot op de dag van vandaag is hij nog steeds één van de beste Hazes-imitators van Nederland.

Ook in deze tak van de muziekbranche is de zanger Haico Vos niet stil blijven staan.  De laatste jaren verlegde hij zijn focus van het Hazes repertoire naar een hoofdzakelijk lekker uptempo Nederlands- & Engelstalig repertoire waardoor zijn optredens, nog meer dan in het verleden, een zeer hoog feestgehalte krijgen 

Haico is te boeken voor 30 minuten, 2 x 30 minuten of ook avondvullend in een combinatie als zanger en deejay.

Luister hier naar

Haico Vos

klik op de video

Anker 10

Andy de Witt         Volkszanger - deejay - karaoke

Andy De Witt, geboren in Eindhoven,inmiddels verhuisd naar België, zanger pursang van beroep en heeft verschillende gouden platen aan de muur hangen om dat te bewijzen.

Als 12-jarige knaap kreeg hij zijn eerst gitaar en een jaar later zong hij zijn eerste zelf geschreven liedjes “Ik ben een jongen uit Brabant”.

Toen Andy 21 was richtte hij zijn eigen band "CLOVIS" op.  Met deze band draaide hij ruim 17 jaar mee in het band- en pop circuit. In 1987 ging Clovis echter uit elkaar.  De band had toen 3 singles op zijn naam staan en één niet uitgebrachte maar wel opgenomen album met alleen eigen songs.

Fans van het levenslied kennen Andy ongetwijfeld van hits als ‘Musicmaker’ en ‘Dansen op de wolken’ of van televisieprogramma’s als ‘Op volle toeren’.

In juli 2005 bracht Andy zijn nieuwe full-CD met de titel "En ik mis je" uit, een album met 13 onvergetelijke songs gedeeltelijk door Andy geschreven en deels gekozen door fans van Andy.

Wat vele echter niet weten is dat Andy naast een zeer getalenteerd zanger ook een uiterst verdienstelijk componist, songwriter, producer en organisator is.  Je kan Andy boeken voor een optreden van 3 x 30 minuten maar ook (samen met zijn vrouw) voor een avondvullende karaokeprogramma.

Andy is als het ware geboren voor muziek. Hij drinkt melodieën en hij eet muzieknoten. Als een echte chef-kok slaagt Andy er in om de meest verwende fijnproever een muzikaal feestmaal te serveren waar nog lang over nagesproken wordt.

 

Luister hier naar

Andy de Witt

klik op de video

Anker 11

Roland Verstappen  Nederlandstalige Troubadour & Singer songwriter

Roland Verstappen staat al zeer lang op de planken en voor velen stroomt er pure Folk door zijn aderen. Hij zal altijd te boek staan als de man met de hits "Helemaal niets" en "Zij is een wonder" uit 1993 en is o.a. oprichter en gitarist producer van de Eurofolkband Eaden.

Daarnaast presenteert hij eens in de maand in Paradox - Tilbuerg "Sundayfolk", een wereldmuziek cyclus waarin de betere akoestische muziek een podium vindt,

Roland Verstappen is niet alleen een begenadigd gitarist (Pegasus, Gerard van Maasakkers) maar naast het werk in diverse bands heeft Roland Verstappen ook als Nederlandstalige troubadour een aardige staat van dienst weten op te bouwen.

Zijn liedjes (soms ook door en met anderen geschreven) raken door de onderwerpen en de vertolking altijd wel een snaar.
Een snaar die kan variëren van gevoelig tot humoristisch en van nostalgisch tot maatschappijkritisch. Hij won er meermaals liedjeswedstrijden en talentenjachten mee en deed zelfs mee aan een nationale voorronde van het Eurovisie Songfestival. Hij was
2 keer de winnaar van het International Troubadour Contest in Willemstad Curacao.

In 2013 vond hij het tijd was om eens terug te kijken en een aantal van de liedjes waarmee hij succes had gekend een tweede leven te geven. Of zoals hij het zelf zegt: "ECHT VERSTAPPEN is mijn ode aan de fantastische instrumenten die ik mag bespelen. Zo komen ze het beste tot hun recht, alleen met mijn stem gecombineerd. Meer heb ik eigenlijk niet nodig. Dit is de CD die eigenlijk altijd heb willen maken, met een paar heel vertrouwde liedjes erop, waarmee ik een hechte band heb opgebouwd in de afgelopen 30 jaar, zoals ZIJ IS EEN WONDER, STRAATJE VAN VERMEER en SNEEUWWITJE. Maar ook nieuwe pareltjes die hun bestaansrecht al op het podium hebben bewezen."

Roland is zowel als Troubadour - singer songwriter te boeken als met een volledige band

Luister hier naar

Roland Verstappen

klik op de video

Anker 12

Martin Stone        All-round ras entertainer (diverse thema' s mogelijk)

Martin Stone (Mart Steenbeek) is "one of the happy few" die 24/7 fulltime met zijn muzikale passie bezig kan zijn.  Met een repertoire van meer dan 1700 titels op muziekband, gaande van 50’s - 60's - 70's - 80's & 90's naar ‘Top 2000’ of van  crooners tot rock is hij op elk evenement & voor een zeer breed publiek inzetbaar.
Mart, geboren en getogen in Waalwijk, begon zijn carrière als drummer (later drummer-leadzanger) in top-40 bands.  Zijn solo-carrière begon in 1996 toen hij onder de naam ‘Martin Boter’ enkele nummers voor de op hoog niveau opererende plaatselijke voetbalclub RKC Waalwijk opnam.

Deze Maxi-CD, gepresenteerd bij de opening van het nieuwe stadion, kreeg veel publiciteit en dit resulteerde in diverse optredens in Nederland maar ook in o.a. Oostenrijk, Duitsland en zelfs in het Vista Palace Hotel in Monaco !

Zijn talent en veelzijdigheid worden bevestigd door het feit dat Mart samen met teamgenoot Fabrizio Faniello voor de Maltese televisie in 1999 uit 28 deelnemers komende uit 14 verschillende landen een 1e plaats wist te behalen bij "The International festival of Maltese Song".  Bovendien werd Mart beloond met de ‘Foreign Singers Award’  en ontving hij een uitnodiging van het Maltese commerciële Tv-station 'Super One' om mee te doen aan een Internationaal Tv-festival.

In 2003 en 2004 neemt Martin een aantal nieuwe songs van Alides Hidding (Time Bandits) op, waarvan 2 songs op Cd-Single zijn uitgebracht via Multi Disk en hiermee behaalde hij een nummer 71 notering in de Mega-Charts top 100.

Tenslotte deed Martin in 2010 ook mee met het programma X-Factor op RTL-4 waar hij van de totaal 16.000 kandidaten succesvol is geëindigd bij de laatste 30 deelnemers in de zo genoemde X-Campus.

Met het cd-album ‘Ratpack in One’ gevuld met prachtige crooners uit de ‘50’s & ‘60’, bewijst Mart eens temeer zijn veelzijdigheid en neemt hij de beslissing om fulltime zijn muzikale carrière voort te zetten in het entertainmentcircuit. 

Luister hier naar

Martin Stone

klik op de video

Luister hier naar

Martin Stone

klik op de video

Luister hier naar

Martin Stone

klik op de video

Anker 13

Robert Brown       Nederlandstalig & Ambiance feestkanon

Robert Brown werd in 1978 ontdekt door de bekende Nederlandse zanger en producer Jack de Nijs, beter gekend onder zijn artiestennaam ‘Jack Jersey’

Robert’s  eerste singel ‘I’m coming back home Maria’  sloeg onmiddellijk aan en behaalde noteringen in diverse hitparades.  Dit vooralsnog bescheiden succesje zorgde wel meteen voor enkele tv en radio opnames waardoor zijn naam meteen gevestigd werd.

Jack Jersey bracht Robert vervolgens in contact met Dries Holten, beter gekend als de ene helft van het succesvolle Nederlandse Duo Sandra & Andres en deze samenwerking resulteerde in een mega vette hit.  “Let it be”  scoorde goud & platina en de weg naar een hele mooie carrière lag open.

Op aandringen van zijn vader besloot Robert in 1984 om zijn muzikale carrière een wending te geven en ging zich richten op het Nederlandstalige repertoire.  Hierdoor kwam Robert in contact met een nieuwe platenmaatschappij met wie hij diverse hitjes, singles & lp’s opnam.

Enkele zwaar doorwegende problemen in de privé-sfeer (o.a. het overlijden van zijn zoontje & ouders) en een verhuis naar België, deden Robert besluiten om bewust een stapje terug te doen en hij verdween een tijdje van het toneel.

Onlangs besloot hij, op advies van een goede vriend, om zijn muzikale carrière terug op te pakken en dus dook hij weer terug de studio in om een echter feest knaller op te nemen.   Deze potentiële hit “Angeline” is op dit moment te zien bij o.a. T.V. Oranje en er ligt ook al weer een opvolger klaar om te worden gereleased. 

Kortom Robert Brown is back in town …. Alive & kicking en te boeken via Bluejeans events

Luister hier naar

Robert Brown

klik op de video

Anker 14
bottom of page