top of page

BOEKINGSKANTOOR

 Voor kwalitatieve doch betaalbare solo-artiesten en bands

"Bluejeans Bookings"

Bent U organisator of uitvoerend artiest, in beide gevallen is een goed en vooral een betrouwbaar boekingskantoor (waar U met al Uw vragen en problemen terecht kan) van grote waarde.

Bluejeans bookings pretendeert meer te zijn dan uitsluitend een bemiddelaar voor entertainment van hoge & betaalbare kwaliteit 

Anders dan de meeste boekings-kantoren vorderen wij van de bands & artiesten met wie we werken geen exclusiviteitsclausule

Wij verlangen van onze entertainers wel een professionele ingesteldheid en volledige openheid van zaken naar ons toe aangaande locaties & boekingen via derden.

Op die manier staan wij borg voor snelle en kwalitatief hoogstaande bemiddeling.

LIVE MUZIEK  STAAT CENTRAAL

en komt voor ons op de 1e plaats

Wij maken EEN VUIST dat wij erin slagen om gelijktijdig aan de podiumartiest een rechtvaardige en aan de organisator een betaalbare prijs te garanderen

Geen verrassingen 

 

Wij werken tegen een bescheiden en transparante commissie voor onze bemiddeling. 

Deze "fee" wordt rechtstreeks aan de opdrachtgever (organisator) berekend.  "Bluejeans bookings" staat daarbij garant dat zij er steeds in slagen om voor elk feest of evenement op eender welke locaties in België en Nederland de perfecte act voor U te vinden.

Dankzij een goede basiskennis van (zowel Belgische & Nederlandse) fiscale & sociale wetgevingen rondom uitvoerende kunstenaars kunnen wij aan alle betrokken partijen een vlotte samenwerking en een administratief correcte afwikkeling van de gemaakte afspraken garanderen.

Indien gewenst kunnen wij ook een complete oplossing voor U verzorgenn : muzikanten, geluid, belichting, instrumenten .... alles perfect verzorgd.

 

bottom of page